Timmer- en bouwbedrijf Kuiperij

Ons bedrijf

Timmer- en Bouwbedrijf Kuiperij uit Dinxperlo is het adres waar u terecht kunt met al uw bouw-wensen zoals nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud.

Timmer- en bouwbedrijf Kuiperij is opgericht in 2003 door eigenaar Remco Kuiperij . Na ruim 7  jaar ervaring te hebben opgedaan bij diverse werkgevers en binnen diverse disciplines in de bouw besloot hij 10 jaar geleden voor zichzelf te beginnen. Mede door zijn ruime kennis, ervaring en vakbekwaamheid is Timmer- en Bouwbedrijf Kuiperij vanaf de start een succes en hebben vele tevreden klanten hun weg naar ons bedrijfgevonden.

Profiel: bij Timmer- en bouwbedrijf Kuiperij staat uw wens als opdrachtgever centraal en wordt elke klus professioneel en vakbekwaam opgepakt en uitgevoerd. Wij bieden totaaloplossingen voor elke  verbouwing. Door samen te werken met een vast team betrouwbare partners: schilders, installateurs, stukadoors, voegers en grondwerkers. kunnen wij snel en uitstekend vakwerk verrichten. De beste service tegen de laagste prijs en een 100% tevreden opdrachtgever zijn onze uitgangspunten.